Cultuurwerf zet samen met Vlissingse ondernemers winterprogramma op:
Vlissingen Wonderstad

VLISSINGEN 15 december - Wat is het Bellamypark toch een sfeervolle locatie voor evenementen. De horecaondernemers hebben voor leuke houten hutten gezorgd, vrolijk verlicht natuurlijk.

Het Bellamyparkt was op vrijdag 15 december
het startpunt van de XMAS City Trail. Bijna 400 hardlopers en wandelaars verschenen aan de start. Ze liepen een aantrekkelijke route door de feestelijk verlichte straten en dwars door diverse gebouwen zoals het muZeeum, de HEMA en het nieuwe verpleeghuis Scheldehof.
Iedereen had zijn best gedaan er zo kerstmisachtig mogelijk uit te zien.
Kersttruien (een paar jaar geleden nog erg “fout”), kerstpakken, heel veel kerstmutsen, ja zelfs kerstbrillen. Groot en klein hadden zich hiermee uitgedost. De Xmas City trail is echt een evenement voor het hele gezin.
Bijna iedereen had uit de kerstdoos lichtjessnoeren opgediept. Dat zorgde voor een kleurrijk verlicht spoor van mensen dwars door de stad.
Na het loopfestijn was er in de sfeervolle feesttent de Jingle Bells Singalong. Met medewerking van de Grandpa Nick Sessieband klonken uit vele kelen allerlei kersthits. Het bracht iedereen alvast in de stemming voor de feestdagen.

klik op de foto voor een beeldverslag

Zie voor het hele programma van Vlissingen Wonderstad en Vlissingen Wonderstroom  http://wonderstroom.nl/programma.

Cultuurwerf en de ondernemers van Vlissingen hebben het initiatief genomen om gezamenlijk een groot winterevenement neer te zetten: Vlissingen Wonderstad. t/m 24 december vinden er diverse activiteiten plaats op het Bellamypark en in de winkelstraten van Vlissingen. Ook Wonderstroom hoort bij die activiteiten.

Activiteiten
Naast Wonderstroom zijn er nog allerlei zeer uiteenlopende (winterse) activiteiten waarmee Vlissingen zich deze winter stevig op de kaart zet. Het programma is op dit moment nog niet compleet. Een tipje van de sluier: X-mas City Trail, Foodtruckfestival Winterkost, The Big Blues Brothers Party Night en Kerstmarkt op de Oude Markt. Maar er worden nog veel meer evenementen aan het programma toegevoegd. Houd wonderstroom.nl/wonderstad in de gaten voor meer info.

Bellamypark in winterse sferen

Tijdens Vlissingen Wonderstad krijgt het hele Bellamypark een winterse uitstraling. Veel horecazaken bouwen skihutten op voor een extra warm winters gevoel. Kortom: heel Vlissingen zet er de schouders onder om te zorgen voor een onvergetelijke decembermaand!  


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


geen compleet beeldverslag? druk op de pijltje boven in explorer (pagina vernieuwen)