Het Tuinhuis: een ontmoetingsplek voor mensen met beginnende dementie
In het groene hart van volkstuinencomplex Levenslust (tussen Vlissingen en Koudekerke) ligt Het Tuinhuis van WVO Zorg. Het Tuinhuis is een ontmoetingsplek, speciaal voor mensen met beginnende dementie en hun mantelzorger. Een plek om elkaar te ontmoeten, te genieten van de rust en de natuur en deel te nemen aan (buiten)activiteiten. Ook een plek waar mantelzorgers elkaar ontmoeten en ervaringen kunnen uitwisselen.

Samen met de bezoekers wordt gekeken wat er gedaan wordt: een stukje wandelen over de volkstuin, een spelletje spelen, tuinieren, mee helpen bij het eten klaarmaken, puzzelen of iets creatiefs doen. Maar vooral gezellig samen zijn: een kopje koffie of thee drinken, met z’n allen tussen de middag eten en mensen van de volkstuinen of uit de omgeving ontmoeten.

Het Tuinhuis is open op dinsdag en donderdag van 10.00 tot 16.00 uur en begeleiding is aanwezig. Loop gerust eens binnen om de sfeer te komen proeven. Er zijn geen kosten aan verbonden en voor de lunch betaalt u een kleine vergoeding. Het Tuinhuis staat op het terrein van volkstuinencomplex Levenslust, Vlissingsestraat in Vlissingen (ingang tegenover de Intratuin). Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met WVO Zorg via
0118 - 551 964 (op dinsdag en donderdag) of via tuinhuis@wvozorg.nl


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


geen compleet beeldverslag? druk op de pijltje boven in explorer (pagina vernieuwen)