Charades naar Popsport Showcase in Amsterdam

Popsport helpt jonge, talentvolle muzikanten naar het volgende level
Het landelijke coachingsprogramma Popsport traint een jaar lang het beste talent uit de provincies. Muzikanten uit heel Nederland gaan de komende maanden aan de slag met een personal coach uit de Nederlandse muziekindustrie. Vanuit Zeeland zal hier ook de band Charades Charades uit Middelharnis en Zierikzee aan meedoen. Zij worden gecoacht door Sjoerd van der Knoop. Op 25 november sluiten zij dit traject af met een optreden op het Popsport Showcase Festival in Q-factory, Amsterdam.

De andere deelnemende acts zijn Junkfood Lunchbox (Limburg) met coach Sander Haagmans, FonK (Friesland) met coach Gijs van Veldhuizen, FLØD (Gelderland) met coaches Johanneke ter Stege en Tonny Nobel (NNENN), FaceCard (Groningen) met coaches Johannes Peetsma en Marius van der Leij (The Given Horse), Rumble in the Barn (Noord-Holland) met coach Pim van de Werken, Daisy (Drenthe) met coach Heleen Roosdorp en PsySo (Brabant) met coach Jurriaan JJ Sielcken.

Aanmelden voor Popsport Zeeland 2018
De inschrijving voor het nieuwe seizoen is ook weer geopend. Gemotiveerde jonge muzikanten (12-20 jaar) kunnen zich aanmelden voor Popsport Zeeland 2018 op www.popsport.nl/aanmelden. Popsport begint dan weer regionaal: muzikanten starten met het programma in hun eigen provincie. Door middel van verschillende workshops, ontmoetingen en optredens kunnen deelnemende muzikanten in een half jaar tot een jaar grote stappen zetten en worden begeleid in het maken van een volgende stap in hun carrière als muzikant.

Muzikaal talent gescout?
Popsport geeft een boost aan de muzikale ontwikkeling van elk talent. Ken jij een supertalent dat echt aan Popsport mee moet doen? Geef die persoon of act op via www.popsport.nl/scouts

Popsport Zeeland wordt gecoördineerd door ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland in het kader van Zeeuwse talentontwikkeling van de jeugd en wordt mede mogelijk gemaakt met financiering van Provincie Zeeland.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


geen compleet beeldverslag? druk op de pijltje boven in explorer (pagina vernieuwen)