17, 25 en 27 juli Festival Onderstroom op NPO 3

Tijdens het afgelopen Festival Onderstroom zijn er opnames gemaakt voor drie afleveringen van ‘Zomaar een gast’ van de NTR. Deze waren op 17 juli, 25 juli en 27 juli te zien op NPO 3 rond 22.00 uur.

Op 7 juli werden bezoekers geïnterviewd door Ryanne van Dorst (Elle Bandita). Deze opnames zijn op 17 juli te zien. Op 8 juli verzorgde zij ook de interviews. Deze zijn te zien op 25 juli. Op 27 juli kun je de interviews zien die op 9 juli door Imanuelle Grives zijn afgenomen. Zomaar een gast was een van de grote publiekstrekkers van het afgelopen festival.

Presentatie door BN’ers
Zomaargasten is het theaterprogramma van Oscar Kocken en Patrick Nederkoorn. Zij toeren hier al een paar jaar mee langs de Nederlandse festivals. Ze staan de presentatie nu af aan bekende Nederlanders, maar selecteren zelf de gasten en stellen deze aan de gastinterviewers voor. Iedereen uit het publiek kan geselecteerd worden als gast. Niemand is dus zomaar een gast bij deze voorstelling.

Organisatie Festival Onderstroom wordt georganiseerd door Cultuurwerf Vlissingen. Cultuurwerf is ook organisator van het Bevrijdingsfestival Zeeland en programmeert Podium de Piek.

Meer informatie over de Cultuurwerf is te vinden op cultuurwerf.nl.

klik op de foto voor een digitale impressie

uitzending 17 juli:
http://www.uitzendinggemist.net/aflevering/399459/Zomaar_Een_Gast.html

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


geen compleet beeldverslag? druk op de pijltje boven in explorer (pagina vernieuwen)