muZEEum te huur!

Bent u op zoek naar een bijzondere en inspirerende locatie in de binnenstad van Vlissingen? Het muZEEum heeft meerdere prachtige zalen te huur die uw bijeenkomst, vergadering, lezing, receptie of feest onvergetelijk maken.

Een van de ruimtes die u kunt huren in het muZEEum zijn de Pakhuizen. Alle authentieke elementen in de Pakhuizen maken de geschiedenis van Zeeland tastbaar. De balken in het plafond zijn oude scheepsmasten. De Pakhuizen zijn in de vorige eeuw gebruikt voor de opslag van de bevoorrading van onder andere VOC-schepen. Nergens anders vindt u een ruimte die een echte beleving toevoegt aan uw vergadering, bijeenkomst of receptie.

Een andere ruimte die gehuurd kan worden in het muZEEum is de Pronkzaal. Deze unieke zaal was vroeger het woonverblijf van de rijke reder en biedt een prachtig uitzicht over de gehele jachthaven en de Westerschelde. De Pronkzaal wordt gekenmerkt door de grote authentieke schouw en schilderijen van de gehele familie Lampsins. De Pronkzaal heeft een bijzondere ambiance en is zeer geschikt voor een exclusieve bijeenkomst, diner of lunch.

Mocht u interesse hebben, dan bent u altijd van harte welkom om de beschikbare ruimtes vrijblijvend te komen bekijken. Voor meer informatie kunt u kijken op www.muzeeum.nl of bellen naar 0118-412498

  

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

geen compleet beeldverslag? druk op de pijltje boven in explorer (pagina vernieuwen)